“De BASIS van uw feest”

De goedkoopste en beste mobiele dansvloer 

Mogelijk vanaf 30M2

Een dansvloer huren is al mogelijk vanaf 30 vierkante meter! Doordat de snaplockvloer bestaat uit tegels, kunnen we de dansvloer aanpassen aan bijna elke locatie. Zowel binnen als buiten.
h

Voordelig Tarief

De modulaire mobiele dansvloer is al te huren vanaf  €267,50.  We hebben de dansvloer in de kleuren zwart, wit en teak.

Voor alle dansen

Deze vloer is geschikt voor alle soorten dansen.  Vele organisaties zijn u al voor geweest.  Salsa, tango, line-dance, rock’n roll, breakdance, stijldansen etc.

Huur onze dansvloer

Met veel passie en plezier leggen wij, al meer dan 10 jaar, de professionele mobiele dansvloer op de door u gewenste locatie.
We komen de vloer bij u leggen al vanaf 30 m²! Het voordeel van onze snaplock teak mobiele dansvloer is, dat hij zowel binnen, als buiten gelegd kan worden.

Op onze vloer word met veel plezier gedanst onder andere door :

Danscentrum Louis van Hattem – Culemborg
International Salsa Congress Amsterdam
Bachata Lounge
Disco Train
Latin Joy, RKC Stadion Waalwijk
The Benelux Championships – Mierlo
OranjeVereniging Alphen aan den Rijn

TARIEVEN EN VOORWAARDEN

Tarieven

Onze veelzijdige snaplock dansvloer kunnen we al leggen vanaf €267,50 op de door u gekozen locatie!

Deze prijs is exclusief BTW en transport kosten.

Voor een aantrekkelijke offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voorwaarden

Schade aan de dansvloer ten tijde van de huur is ten alle tijden voor rekening van de huurder.

De dansvloer wordt schoon opgeleverd.

Wij verwachten dan ook dat deze weer schoon weggehaald kan worden.

Gebruik van glaswerk en roken op de dansvloer is niet toegestaan.

Binnen- of buiten dansen

Door de combinatie van keihard laminaat en rubber onderlaag kan de snaplock dansvloer zowel binnen als buiten gebruikt worden.
Voorwaarde is wel dat de ondervloer vlak is.

Meerdaags Verhuur

Informeer gerust ook even naar de mogelijkheden tot
meerdaagse huur van een professionele mobiele dansvloer

Veelgestelde Vragen

Waar moet ik rekening mee houden bij het huren van de dansvloer?
Bij het huren van de snaplock dansvloer dient men rekening te houden met de mogelijkheden van de locatie zelf.  Onder andere de bereikbaarheid van de plek waar men de dansvloer wil hebben. Maar ook is het belangrijk om in te calculeren dat er voldoende tijd nodig is om de basis van uw dansfeest professioneel te laten leggen en weghalen. Wij leveren de vloer schoon; en verwachten dat deze dan ook weer schoon weggehaald kan worden. Informeer gerust naar deze aspecten. Zo zorgen we er samen voor dat er naar hartelust gedanst kan worden op uw event.
Welk materiaal heeft de dansvloer?

De dansvloer bestaat uit een stevige rubber onderlaag en een keiharde laminaat bovenlaag. Die laag maakt deze vloer uitermate geschikt voor alle vormen van dansen. Zo kan er met een gerust hart met naaldhakken op gedanst worden. De rubber onderlaag zorgt er voor dat de vloer niet weg glijdt. Door de unieke snaplock contructie blijven de tegels zodanig dicht bij elkaar, dat er zonder problemen lekker gedanst kan worden. De vloer is weliswaar brandvertragend, maar kan toch niet tegen brandende peuken. Ook dient het glaswerk van de dansvloer geweerd te worden.

Moet de ondergrond egaal zijn?

De ondergrond voor de vloer dient egaal en redelijk hard te zijn. In alle andere gevallen is het wel mogelijk om een ondervloer te leggen. Zo voorkomen we dat er kuilen in uw dansvloer komen. Informeert u gerust bij ons wat in uw geval de beste oplossing is.

Is er een minimum aantal vierkante meters om af te nemen?
Wij verhuren de vloer vanaf 30 m². Doordat deze bestaat uit tegels kunnen we een en ander heel goed aanpassen aan de locatie. Bijvoorbeeld een rechthoek, vierkant en/of L vorm.
X