HAVE FUN

DANSVLOEREN

Een mobiele dansvloer huren is al mogelijk vanaf 30 vierkante meter!
Doordat de snaplock vloer bestaat uit tegels, kunnen we de dansvloer aanpassen aan bijna elke locatie. Zowel binnen als buiten. We hebben de dansvloer in de kleuren wit en teak.

Deze vloer is geschikt voor alle soorten dansen.  Vele organisaties zijn u al voor geweest.  Salsa, tango, line-dance, rock’n roll, breakdance, stijldansen etc.

DANSVLOER

BOEK EEN DANSVLOER

Follow Us

Waar moet ik rekening mee houden bij het huren van de dansvloer?

Bij het huren van de snaplock dansvloer dient men rekening te houden met de mogelijkheden van de locatie zelf.  Onder andere de bereikbaarheid van de plek waar men de dansvloer wil hebben. Maar ook is het belangrijk om in te calculeren dat er voldoende tijd nodig is om de basis van uw dansfeest professioneel te laten leggen en weghalen. Wij leveren de vloer schoon; en verwachten dat deze dan ook weer schoon weggehaald kan worden. Informeer gerust naar deze aspecten. Zo zorgen we er samen voor dat er naar hartelust gedanst kan worden op uw event.

Welk materiaal heeft de dansvloer?

De dansvloer bestaat uit een stevige rubber onderlaag en een keiharde laminaat bovenlaag. Die laag maakt deze vloer uitermate geschikt voor alle vormen van dansen. Zo kan er met een gerust hart met naaldhakken op gedanst worden. De rubber onderlaag zorgt er voor dat de vloer niet weg glijdt. Door de unieke snaplock contructie blijven de tegels zodanig dicht bij elkaar, dat er zonder problemen lekker gedanst kan worden. De vloer is weliswaar brandvertragend, maar kan toch niet tegen brandende peuken. Ook dient het glaswerk van de dansvloer geweerd te worden.

Moet de ondergrond egaal zijn?

De ondergrond voor de vloer dient egaal en redelijk hard te zijn. In alle andere gevallen is het wel mogelijk om een ondervloer te leggen. Zo voorkomen we dat er kuilen in uw dansvloer komen. Informeert u gerust bij ons wat in uw geval de beste oplossing is.

Is er een minimum aantal vierkante meters om af te nemen?

Wij verhuren de vloer vanaf 30 m². Doordat deze bestaat uit tegels kunnen we een en ander heel goed aanpassen aan de locatie. Bijvoorbeeld een rechthoek, vierkant en/of L vorm.

X