HAVE FUN

FIT, FUN & Focus

PIET van Leeuwen

Het is belangrijk dat je lekker in je vel zit en een gezond lichaam hebt. Dan wordt plezier beleven alleen maar beter.
Piet van Leeuwen is ook personal coach. Met Team Fitt kan hij er samen met jou aan werken om jouw lichaam naar een optimale conditie te brengen.

Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvende Fitt-check!

 Fit & fun

VOEDING & BEWEGING

Een gezonde levenstijl; iedereen is er naar opzoek, en iedereen heeft een andere manier. Piet van Leeuwen is actief bij Team Fitt als coach! Bij Team Fitt krijgt u alles te leren over dé perfecte balans vinden in uw dagelijkse eetroutine. Door middel van een Fitt-check wordt er vastgelegd welke balans uw lichaam heeft door middel van verschillende cijfers, onder andere uw spiermassa en vetpercentage. Het doel is uiteindelijk om de percentages naar een gezond niveau te brengen. 

Dit betekent samen op zoek naar een goede routine zodat uw lichaam weer gezond wordt, waardoor u ook strakker in uw lichaam zal gaan zitten!

Tijdens de Fitt-check wordt u begeleid door een van de coaches, die zullen u door de weken heen uitleg geven over verschillende eetgewoontes, zodat u stappen kunt gaan zetten tot geweldige verbeteringen! De coaches werken met HerbaLife.

consult

Gratis consult

Follow Us

X