Dit najaar bestaat onze non profit organisatie maar liefst 15 jaar. Uiteraard willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vanaf oktober 2004 zijn we bezig geweest met wekelijkse en maandelijkse feesten in Alphen aan den Rijn. Dit met het doel om zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven aan het dansen. We begonnen in het kleine cafeetje ‘De Tapperij” aan de van Nesstraat. Zijn toen met onze wekelijkse party’s naar Meeting Point op het Thorbeckeplein. Daarna naar een iets grotere ruimte, Friendship in de Hooftstraat. Voordat we naar de Studio Celebration verhuisde hielden we onze wekelijkse feesten ook nog in Choices . De maandelijkse feesten in Alphen aan den Rijn waren ook altijd swingend gezellig.
Naast deze salsa party’s zijn we zelfs ook nog actief geweest bij Alphen StadFM, waar we wekelijks een latin programma presenteerden. Later werd dat Latinlife olv Jeroen Aarts, die het uiteindelijk ook bij Radio West produceerde.

Kortom we zijn nog steeds een bruisende organisatie, hetgeen ook bleek uit het overweldigende succes van het All You Can Dance feest in Het Kasteel te Woerden.

Donderdagavond 21 november gaan we er een extra bijzonder feest van maken op onze huidige locatie…. Bob’s Tex Mex aan de Hooftstraat 151 te Alphen aan den Rijn. We nodigen alle “oud”dansers uit om dit lustrum met ons te vieren. Voor diegene die dat lekker vinden kan er rond de klok gegeten worden. Vanaf 21.oo uur gaan DJ Salsaholic, DJ Rumbero en DJ PiĆ«dro los.
En ja…. de entree blijft gratis….


X